Samenvatting bestelling tonen
€26.00
ProductSubtotaal
Masterclass SpeelSchema's  × 1 26.00
Subtotaal26.00
Totaal26.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

ProductSubtotaal
Masterclass SpeelSchema's  × 1 26.00
Subtotaal26.00
Totaal26.00

Betaling

  • Select your bank

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons [Privacy_en_Cookie_policy].

Ontdek de Magie van Speelschema's

Ben jij een ouder van een jong kind en wil je de geheime code van spelen ontrafelen? Welkom bij de masterclass "Speelschema's". Ontdek de fascinerende wereld van speelschema's, van Piaget's cognitieve schema's tot aan het zand- en waterspel van jouw kind. Leer door de ogen van je kind te kijken en overal de aantrekkingskracht van spel te zien. Van het gooien met alles tot het ordenen van eten op het bord, van het verstoppen van sleutels tot de fascinatie voor wielen en het verplaatsen van speelgoed - dit zijn allemaal voorbeelden van speelschema's!

Dit zeiden anderen:

"Heb nu al zin in de volgende masterclass 😊 je vertelt zo inspirerend en bevlogen, geeft zo'n beetje licht als je over spelen spreekt, heel tof."

De masterclass Speelschema’s is op dinsdag 25 april om 20.00 uur, en duurt ongeveer 90 minuten. Je kunt de masterclass 1 maand terugkijken. Deze masterclass is ook geschikt voor medewerkers in de kinderopvang en kleuterklassen.

© 2022 Yoursite. All rights reserved.