Samenvatting bestelling tonen
€30.00
ProductSubtotaal
Masterclass Motoriek  × 1 30.00
Subtotaal30.00
Totaal30.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

ProductSubtotaal
Masterclass Motoriek  × 1 30.00
Subtotaal30.00
Totaal30.00

Betaling

  • Select your bank

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons [Privacy_en_Cookie_policy].

Dit is voor jou:

Wil jij de motorische ontwikkeling van je kind ondersteunen? Wil je meer weten over motoriek en leren verder te kijken dan de mijlpalen zoals rollen, kruipen, staan, lopen, rennen? Heb je al wel eens gehoord over risicovol spelen, en wil je daar meer over weten, of je nog eens opnieuw in verdiepen? Dan is deze masterclass voor jou!

Van Emmi Pikler naar ContaKids

We duiken in de visie van Emmi Pikler rondom het bewegen van het hele jonge kind. We kijken naar tussenhoudingen, de volgorde van ontwikkelen, en hoe de ontwikkeling in onze huidige maatschappij beperkt kan worden. Ik laat je zien hoe je een uitnodigende omgeving kan creëren voor je kind om te bewegen. En tot slot kijken we naar risicovol bewegen, en in verbinding bewegen, door middel van de methode: ContaKids.

De masterclass “Motoriek: van Pikler naar ContaKids” is op dinsdag 9 mei om 20.00 uur, en duurt ongeveer 90 minuten. Je kunt de masterclass 2 maanden terugkijken. Deze masterclass is ook geschikt voor medewerkers in de kinderopvang en kleuterklassen.

Over mij:

Als bewegingstechnoloog, orthopedagoog en voormalig onderzoeker naar de motorische ontwikkeling van kinderen met beperkingen, kijk ik met veel passie naar de motoriek van jonge kinderen. En inspireer ik jou graag om de motorische ontwikkeling van jouw kind veel kansen te geven. - Gertruud Schalen

Aanbevelingen:

"Ik vond het de vorige keer zo leuk en leerzaam!"
"Oprecht een super waardevolle masterclass! Zo diepgaand en theoretisch onderbouwd. Na 2 masterclasses van jou weet ik al dat de volgende weer een goede gaat zijn"

© 2023 Studio Gertruud