Ik leer je technieken voor rust in je gezin.

Schiet jij regelmatig uit je slof? Hoor je jezelf met een geïrriteerde stem praten? Raak je overprikkeld door de geluiden van je kind? Wil je het liever anders, met meer rust, meer kalmte en ruimte voor meer plezier? Dan is de masterclass “Een relaxte ouder in de chaos” voor jou.

Om meer rust in jezelf en je gezin te bereiken, hoef je niet:

Ik neem je mee door een reis langs jouw zenuwstelsel en jouw stressreacties. Hierdoor krijg jij inzicht in jouw stress type. Je leert van mij een aantal technieken om beter om te gaan met je stress en we brengen die tijdens de masterclass meteen in de praktijk. Wil je het liever anders, met meer rust, meer kalmte en ruimte voor meer plezier? Dan is de masterclass “Een relaxte ouder in de chaos” voor jou.

Na deze masterclass:

Hi! Ik ben Gertruud

Ik laat je zien hoe je je lichaam en gedachten kunt inzetten om direct je stress te verlagen terwijl je midden in de chaos van je kinderen kunt blijven. Zodat het haalbaar voelt om dagelijks toe te passen, waar je ook bent. Dit brengt je rust op korte en lange termijn.

Maandag 27 februari
van 10.00 tot 11.30
Online via Zoom
Investering: €22
2 maanden toegang tot replay

Schrijf je hier in voor de masterclass

En zet vandaag de eerste stap naar meer rust voor jezelf en je gezin.

Samenvatting bestelling tonen
€22.00
ProductSubtotaal
Masterclass: Relaxte ouder  × 1 22.00
Subtotaal22.00
Totaal22.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Extra informatie

Betaling

  • Select your bank

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons [Privacy_en_Cookie_policy].

Je bestelling

ProductSubtotaal
Masterclass: Relaxte ouder  × 1 22.00
Subtotaal22.00
Totaal22.00